Location
IJmuiden / Zandvoort
Please contact us by
Mail

Sorry, this entry is only available in Dutch.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BeBoB
Average rating:  
 17 reviews
 by Saskia

Werkelijk prááááchtig gedaan!!! Alles klopt.
Heel blij mee…mission accomplished J
Dank Casey…en zeker ook aan je vrouw voor lieve en oprechte inzet. Ga jullie aanraden!!
Hoi J

 by Ria van Ouwerkerk

Ben blij met mijn 2 Vlaamse Designer stoelen. De communicatie verliep heel soepel.

 by Annelies

Prachtig gestoffeerd onze Martin Visser van 19 jaar oud weer als nieuw. Nu met mooie aan Kvadrat gelijkende stevige stof. Vakwerk en prettige communicatie. Goed adres! Aanrader. Mensen met liefde voor meubels.

 by m. van leeuwen

mijn originele oude Pierre Paulin stoel (’Oyster’) waar de gaten in de stoffering vielen maar waar ik onmogelijk afstand van kon doen, heb ik laten herstofferen door BeBob in een prachtige Kvadrat stof. wat is dat een goede keuze geweest. ik ben enorm blij met het resultaat: het is zeer vakkundig gedaan.

de stoel kan weer jaren mee.

aanrader!

 by HJ van Vliet

Mijn 6 De Wit eetkamerstoelen zijn na renovatie door Bebob weer als nieuw. Goed gedaan!

 by Hans.

Onze Eames lobby chair stond met een door de tand des tijds{en misschien ook wel een weinig ,mijn gewicht.} kapot binnenwerk casu quo.draaimechanisme. Kortom kon niet meer gebruikt worden. Wat nu? Tja, Googelen dus,,op die manier terecht gekomen bij het voortreffelijke Bebob team dat mij voorzag van alle relevante info aangaande de operatie van de ernstig zieke.Na alles te hebben doorgesproken,de stoel laten afleveren in IJmuiden. Nu is hij terug,en staat wederom in volle glorie tussen zijn familie dewelke eveneens a little TLC behoeven,en dus ook richting IJmuiden zullen gaan, Wij hebben namelijk de nare gewoonte om gebruik te maken van onze spullen,dus dan is af en toe een revisie of refit op zijn plaats. Zijn daarom reuzeblij met het feit dat we gekozen hebben voor dit bedrijf . Mensen van Bebob,keep UP the good spirit en ontzettend bedankt.Met blijde groet,

Hans en Sylvia.

 by van der Vygh & van Laer

EA124 en Mart Visser bank opnieuw door BeBob laten stofferen. Zien er weer uit als nieuw. Ben er enorm blij mee, Top gedaan en fijn contact!

 by Els boot

Goede communicatie, goede service, en perfect werk!! Echt vakwerk!

 by Akkerym

Het leer van onze designstoel was gescheurd, BeBob heeft het vervangen door hetzelfde dikke tuigleer als origineel was gebruikt. Het resultaat is prachtig. Prettige service en aardig contact, kortom dik tevreden!

 by B. Torrenga

Bebob heeft onze Orangeslice excellent geherstoffeerd, zeer tevreden voor redelijke prijs.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»