Locations
Amsterdam & IJmuiden
Please contact us by
Mail

  • Design

Sorry, this entry is only available in Dutch.

Test
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BeBoB
Average rating:  
 14 reviews
by m. van leeuwen on BeBoB

mijn originele oude Pierre Paulin stoel (’Oyster’) waar de gaten in de stoffering vielen maar waar ik onmogelijk afstand van kon doen, heb ik laten herstofferen door BeBob in een prachtige Kvadrat stof. wat is dat een goede keuze geweest. ik ben enorm blij met het resultaat: het is zeer vakkundig gedaan.

de stoel kan weer jaren mee.

aanrader!

by HJ van Vliet on BeBoB

Mijn 6 De Wit eetkamerstoelen zijn na renovatie door Bebob weer als nieuw. Goed gedaan!

by Hans. on BeBoB

Onze Eames lobby chair stond met een door de tand des tijds{en misschien ook wel een weinig ,mijn gewicht.} kapot binnenwerk casu quo.draaimechanisme. Kortom kon niet meer gebruikt worden. Wat nu? Tja, Googelen dus,,op die manier terecht gekomen bij het voortreffelijke Bebob team dat mij voorzag van alle relevante info aangaande de operatie van de ernstig zieke.Na alles te hebben doorgesproken,de stoel laten afleveren in IJmuiden. Nu is hij terug,en staat wederom in volle glorie tussen zijn familie dewelke eveneens a little TLC behoeven,en dus ook richting IJmuiden zullen gaan, Wij hebben namelijk de nare gewoonte om gebruik te maken van onze spullen,dus dan is af en toe een revisie of refit op zijn plaats. Zijn daarom reuzeblij met het feit dat we gekozen hebben voor dit bedrijf . Mensen van Bebob,keep UP the good spirit en ontzettend bedankt.Met blijde groet,

Hans en Sylvia.

by van der Vygh & van Laer on BeBoB

EA124 en Mart Visser bank opnieuw door BeBob laten stofferen. Zien er weer uit als nieuw. Ben er enorm blij mee, Top gedaan en fijn contact!

by Els boot on BeBoB

Goede communicatie, goede service, en perfect werk!! Echt vakwerk!

by Akkerym on BeBoB

Het leer van onze designstoel was gescheurd, BeBob heeft het vervangen door hetzelfde dikke tuigleer als origineel was gebruikt. Het resultaat is prachtig. Prettige service en aardig contact, kortom dik tevreden!

by B. Torrenga on BeBoB

Bebob heeft onze Orangeslice excellent geherstoffeerd, zeer tevreden voor redelijke prijs.

by Verbeek on BeBoB

Bij BeBoB een offerte gevraagd om mijn (vintage) slaapbank opnieuw te stofferen en te herstellen. Ik heb toch wel een beetje spijt dat ik niet met ze in zee ben gegaan want ik heb het werk door een stoffeerder laten doen die wat goedkoper was, maar uiteindelijk is dit misschien duurkoop. Want hij heeft gestoffeerd (professioneel) zonder de scharnieren te maken waarmee de bank naar beneden klapt. Dat vertelde hij pas bij levering. Mijn slaapbank is nu ineens een gewone bank geworden...

by H.van Duijvendijk on BeBoB

Onze Eames stoelen ( ± 40jr oud) zijn opnieuw gestoffeerd subliem gedaan

zien er weer als nieuw uit grote klasse!

by Karel on BeBoB

herstoffering kussens voor bank: perfect. tot in de details (verschillende tinten rode stof zijn genaaid met subtiele bijpassende kleur garen).

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»